Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Kapı demetlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına amil evet.

ciğerin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çhileışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma buyurmak ve herhangi bir arızada giderilmesini uydurmak önemlidir.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı midein insanoğluın dumandan zehirlenmesine engel olan acil gestalt kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı yekpare kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kelam konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk buyurmak emekli ve güvensiz olacağı midein yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Hassaten, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, munis şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Elbet yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın takkadak rastgele bir eksperlik kayranı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çdüzenışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları çoğunlukla otomatik olarak kapanan ve ürkü barı gibi ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdivenine iye olmak koca bir avantajdır. Elbette bu üstünlükı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık meşru çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen faik binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında yapım edilmektedir. Fakat pekâlâ bir yangın merdivenine malik olgunlaşmak midein binanızın yeni olması ya da fazlaca yüce olması Yangın Kapısı Fiyatları gerekmemektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının elden bina dışına açılması gerekir.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen hariçya muhik açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında namuslu bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında can Yangın Merdiveni Kapısı ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince erdemli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış semtüne essah ürkü pas kolu bulunmasıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan Yangın Kapısı yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page